3 Kommentarer

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Araucaria heterophylla

  Beskrivelse. Slank araucaria raznolistnaya genkendelig af grene, der afgår fra stammen i en ret vinkel. Bright nåle pryder denne evergreen plante.
  Agrotechnics. Om vinteren foretrækker indendørs araucaria kølighed (+ 6 ... + 10 * C, den maksimale temperatur må ikke overstige + 16 'C). Den vokser godt i delvis skygge med beskyttelse mod direkte sollys og reagerer taknemmelig på muligheden for at stå på den åbne balkon i den varme sæson. Elsker rigelig vanding. I et rum med tør luft anbefales regelmæssig sprøjtning af kronen. Transplant araucaria multiforum om foråret; underlaget til plantning tages blandet (pladeland, tørv, sand). Reproduktion. Formeres med frø og apikale stiklinger. Med et uafhængigt forsøg på at udbrede araucaria ved stiklinger er der en risiko for ikke at få en prøve med lige skud.

  Brug. En sådan araucaria anvendes i vid udstrækning som en indendørs nåletræsplantage, hvor unge eksemplarer vokser på vindueskarme, og voksne er placeret på gulvet i et værelse eller en hal (samt et kontor). At være ikke stikkende, vil ikke skade unge børn på en familie nytårsferie.

  araukariia-foto

  Svar
 2. Alexandra Konstantinovna ALEXANDROVA, Sverdlovsk Region, Verkhnyaya Pyshma

  I tre år voksede min yucca normalt, selvom det var på nordvinduet. Jeg ved, at flere solrige steder anbefales, men i vores lejlighed er der ingen sådan mulighed.
  I år skete der noget: bladene begyndte at misfarve på "palmen". Hvor farligt er det her? Og hvordan man løser situationen?

  Svar
  • OOO "Sad"

   Den vigtigste diagnose du sætter dig selv: for alle tegn på yucca mangler lys. På et tidligt stadium af udvikling var denne faktor mindre påvirket af kronens størrelse, mindre fortykket. Dette er selvfølgelig ikke en sygdom, men uheldige forhold kan før eller senere svække planten, og det bliver et offer for svampeinfektioner.

   For at sikre at dårlig belysning er årsag til fejl i fotosyntesen (som det angiver farven på bladene), ville det omarrangere puljen med håndfladen falsk (så ofte kaldet yucca) for en lys plads. I løbet af ugen skal bladene mørkere. Men hvis du ikke har en sådan mulighed, så prøv at lette planten på samme måde som planter, især i efterår, vinter og forår. Og til sommeren tager du dristigt ud yuccaen til landet.

   Svar

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.