2

2 комментария

 1. Venus HASANOVA, Kazan

  Min kæreste er stadig den drømmer!

  Det vil vokse hjemme i landet gule rødbeder, så behandle mig lilla gulerødder fra haven. Og så viste hun mig et billede af hendes lilla Peking-kål, jeg var forbløffet over denne plantes skønhed.

  Bladene i denne curlicue er fulde af lilla farve, og de centrale blader og bladets yderside er hvide. Hovedet selv vokser lodret, og de ydre blade er næsten vandrette og ligner kronblade af en blomst.
  Selvfølgelig begyndte jeg at stille spørgsmålstegn ved hende, hvordan vokste en ven sådan en interessant plante? Hun sagde, at for at få en tidlig marts høst, så frø, og i maj plante frøplanter i haven. Så i juli er det allerede muligt at få en afgrøde af så knuste hoveder.
  Lilla Pekingkål er godt bevaret 4-5 måneder. Men til vinteropbevaring sår en ven frøene i begyndelsen af ​​juni straks til haven. Når de planter vokser op en lille smule, det decimerer dem at modstå afstanden mellem planterne i 40 cm. I oktober får kål, hvoraf de største vejer 1,5 kg. Lilla kål er frostbestandig, så det er ikke bange for efterårskold.

  svar
 2. Nadezhda BOGORODTSEVA, byen Tver

  Min første oplevelse af kinakål dyrkning mislykkedes - frøene sået i maj steg godt, men planterne derefter gik ind i en pil, men stadig temmelig gnavet deres korsblomstrede Lopper.
  Jeg ved fra personlig erfaring, at loppene er særligt aktive i slutningen af ​​foråret - den tidlige sommer. Derfor besluttede 2-t tiden at plante kål midt på sommeren og kimplanter.
  Så det forekom mig, det vil være mere pålideligt. Soaked frøene i en våd gaze for en dag, så så dem i glas med et let substrat - ifølge 2 pc'er. i hver. Har placeret i et drivhus ved indgangen, hvor det ikke er meget varmt. Snart var der skud. Ekstra planter fjernet, hvilket efterlader et glas af en frøplante.

  Da jeg fjernede hvidløgene, var frøplanterne allerede stærke, og jeg faldt den på den tidligere hvidløgs seng. Jeg lagde buer og dækkede kålen med ikke-vævet materiale, så det bedre kunne tage rod og ikke overophedes. Jeg tog det af, da frøplanterne blev stærkere. Ved efteråret blev hovederne dannet, så jeg fik høsten, selv ved det andet forsøg.

  svar

Tilføj en kommentar

Ваш email не будет опубликован.