5

5 Kommentarer

 1. Vasily Zuborenko

  Hvorfor blev bladene fra 4-sommer kaprifoliumkultivar Honei Blue pludselig røde i begyndelsen af ​​sommeren?

  Svar
  • OOO "Sad"

   ”Tilsyneladende har kryds afgjort sig på din kaprifol.” På denne plante parasiterer flere typer flåter, der starter med en mikroskopisk firbenet, som kun findes i bladvæv ved høj forstørrelse og slutter med en edderkopmider. Men resultatet er altid det samme - beskadigede blade tørrer ud og falder af. Derefter tørrer grenene ud. Med årlig alvorlig skade af flåter svækkes busken så meget, at den kan dø. Et kryds, fx pulveriseret meldug, ledsager også flåter.

   Hvad kan rådes i denne situation? På en god måde, så snart bladene begyndte at udtørre, umiddelbart efter høstningen, var det nødvendigt at behandle kaprifolium med et flåtpræparat (Actellik, Confidor, Omayt) i henhold til instruktionerne og gentage efter 2 uger.

   Da planten har mistet en betydelig del af bladene og faktisk sulter, skal du fodre den. I slutningen af ​​august-september og oktober skal du bruge Crystal (gul eller brun, med et lavt nitrogenindhold). Dertil kommer den ensartede vanding og multering af bagagerumets cirkel med organiske stoffer.
   I næste sæson skal du træffe foranstaltninger mod tick-infektion på forhånd. Umiddelbart efter blomstring af kaprifolium, når bierne holder op med at bestøve blomsterne, sprøjt buskene med Actellik, PSK, svovlpræparater. Gentag behandlingen efter høsten.

   Svar
 2. N. Finikov Moskva Region

  Rådgive honeysuckle til forstæderne. Jeg blev konfronteret med det faktum, at favoritbacchar sorter i det varme efterår på mit websted blomstrer, og næste år er der ingen høst. Desuden fryser de ofte (og tilsyneladende på grund af vegetationens begyndelse på det forkerte tidspunkt) og vokser dårligt.

  Svar
  • OOO "Sad"

   Sorter skal vælges således, at de kan modstå både det sene efterår og vinterens optøning. Det vil sige, deres "forældre" bør have en sen exit fra perioden med dyb fred. En sådan, for eksempel, Kamchatka og Primorye kaprifolium (der er også en del af tø, så de naturligt hjemmehørende arter har tilpasset og ikke begynde vækstsæsonen i disse perioder). Men Altai kaprifol, derimod, er vant til at vinteren kommer i oktober, og der er normalt ingen optøninger. Som et resultat af South Ural NII-SiC sorten, for eksempel Sinilga eller Stoyka, kan de opføre sig dårligt i forstæderne.
   Kort sagt, når du vælger en sort, skal du overveje, hvilken slags oprindelse det er.
   For Moskva regionen kan anbefales sorter fra St. Petersborg Nymph, Morena, Pavlovskaya, Volkhova, Lebedushka, Violet, Amphora. Karakterer opdrættet i Moskva i GBS dem. NV Tsitsina, Moskva-23, Ryumochka, Sinichka, Fortune.

   Du kan også bringe nogle sorter, som gartnere i Moskva-regionen har oplevet på deres websteder og var tilfredse. Denne form Leningrad gigant E Morena, Malvina, Omega, den Udvalgte, Azure, samt gamle sorter Bakcharsky Memory Gidzyuka, Roxanne. God Vis selv i E forstæder og storfrugtede sorter Fianit Sorceress (South Ural, men anmeldelser gartnere, ikke blomstrer i efteråret, er det sætteplante fra fri bestøvning Kamchatka kaprifolium Smolinskaya).
   Men hvis vil få "bakchartsev", så prøv at placere dem VTAK hvor muligheden for en efteråret blomstring vil være minimal, det er, eller delvis skygge, eller nisin, hvilket er cool nok.
   L. KALUGINA,
   agronom

   Svar
 3. Olga COSENKO

  Honeysuckle plante i efteråret!

  Hvis du drømmer om kaprifol, skal frøplanter med et åbent rodsystem sættes i tide til midten af ​​oktober. Udsæt ikke foråret. Planter begynder at vegetere meget tidligt allerede i midten af ​​april, så du har ikke tid til at plante om foråret, fordi jorden i marts stadig er kold, ofte frosset. Saplings i kar (med et lukket rodsystem) kan plantes på et permanent sted næsten til enhver tid - fra forår til sene efterår.

  Honeysuckle er sun-loving, så det kan ikke dyrkes under baldakin af havebygninger og i skyggen af ​​høje planter. Og da det også er selvbefrugtende, er det nødvendigt at plante træer af to eller tre sorter. Honeysuckle elsker et løst frugtbart jord.
  Rotkraven når plantningen begraves ikke mere end 4 cm (i frøplanten fra karret kan rodhalsen ikke begraves).
  Det var muligt at transplantationer og voksne planter (også i efteråret). Kaprifolium er ikke slut 5 år gravet op og flyttet til en anden pit dybde 70 cm og en bredde 50 cm. Bøsninger løbet 6 år forud for overførslen skal skæres til en højde på 40-50 cm fra jordoverfladen (for at reducere belastningen på rodsystemet i perioden med tilpasning til det nye sted ). Voksne planter kaprifolium hårde perenosyatperesadku langsomt komme sig og give den første afgrøde af lidt over 2-3 år efter en sådan overførsel.

  Svar

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.