5 Kommentarer

 1. Sergey ANDREEV

  I august skar jeg plænen hver 7-10 dage (afhængigt af græsgenvækstens hastighed). Samtidig fodrer jeg ikke det grønne tæppe med noget, men vander det kun moderat. Siger de virkelig, at det bedste tidspunkt at starte en ny græsplæne også er slutningen af ​​sommeren? Frøene spirer hurtigt i varm jord, og kimplanterne har tid til at blive stærkere om vinteren.

  Svar
  • OOO "Sad"

   Hvis du planlægger at så en græsplæne, er det optimale tidspunkt for såning af korngræs fra 10. til 25. august. På samme tid kan du også lægge en færdiglavet rulleplæne (indtil det øjeblik, hvor den gennemsnitlige daglige temperatur falder til +7 grader).
   For at græsset skal vokse og udvikle sig hurtigere, efter regn eller vanding, fodres den såede græsplæne med superphosphat (40-60 g / m25) og kaliumsuperphosphat (30-XNUMX g / kbja).

   Irina Gurieva

   Svar
 2. Olesya GLEBOVA, Kursk.

  Jeg tror, ​​at hver sommerboer drømmer om en græsplæne, der ikke behøver at klippe hele tiden. Når alt kommer til alt er der nok bekymringer i blomsterhaven. En ideel mulighed for landskabspleje af et sted er subulate bryozoan (irsk mos). Denne flerårige plante ligner mos. Bladene er små, nåleagtige. Om sommeren, under blomstringen, vises der små hvide blomster med en subtil behagelig lugt.

  Jeg har bryozoans af sorterne Lime Moss (med gule blade) og Green Moss (med smaragdblade) der vokser på mit sted. De supplerer mit stenværk perfekt.
  Til reproduktion i første halvdel af september skar jeg et stykke torv af med en skarp kniv og transplanterer det i forberedte grove omkring 15 cm dybt i en afstand på 20-40 cm. De forgrenede krybende stængler af irsk mos tager let rod.

  Svar
 3. Olesya GLEBOVA, byen Kursk

  Bryozhenko - en mulighed for græsplænen
  Irsk mos (bryozoan styloid) er en flerårig plante, der ligner mose. Bladene er små, nåleformede. I blomstringsperioden (om sommeren) vises små små hvide blomster med en behagelig lugt. Bryozoerne har en fantastisk funktion: for at danne et tykt tæppe, må man gå på det. En god mulighed for en græsplæne, der ikke behøver at blive slået! Jeg har planter af sorter Lime Moss (med gule blade) og Green Moss (med smaragdsløg), som jeg plantede i stenet. Til avl i første halvdel af september skar jeg et stykke torv med en kniv og transplanterede i forberedte grove med en dybde på ca. 15 cm i en afstand af 20-DO cm. Grenede krybende stængler er let rodfæstede.

  Svar
 4. Elena Vurs

  4 trin til den perfekte græsplæne

  Der var skaldede pletter på plænen? Frø vil hjælpe med at rette op på situationen.
  Og den bedste tid til dette er første halvdel af juni. Men ikke travlt: hvis du så din græsplæne med rhizomatous græs (bluegrass, felt blade, de fleste former for rød sving), så behøver du ikke at gøre noget overhovedet - de bare steder vil gradvist vokse med nye skud. En græsplæne af tætsorter (fårfeskue) kan ikke dispenseres uden yderligere såning. Det er tilrådeligt at anvende græsblanding af samme sammensætning, som blev sådd tidligere.

  gazon-svoimi-rukami

  Svar

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.