4

4 комментария

 1. Oksana Melnikova

  Jeg vil udrydde et gammelt sykt æbletræ. Kan jeg plante et nyt træ på samme sted?
  Sted på stedet er begrænset.

  svar
  • OOO "Sad"

   - Jeg anbefaler på det kraftigste ikke at plante en sæbe præcis i samme grop, hvor det syge æbletræ voksede. Først og fremmest for alle årene er jorden blevet udarmet, der er skadelige stoffer der akkumuleret der. For det andet vil resterne af det savede træs døende rødder forstyrre væksten og udviklingen af ​​planten.

   Når du lander, trækker du tilbage mindst et par meter fra den gamle pit. Hvis der ikke er nogen sådan mulighed, skal du erstatte jorden med frugtbar jord (1 × 1 m), som kan blandes med rotte gødning (et par spande) og fosfor, potashgødning (ved kampkasse) eller træaske (1 l) .

   svar
 2. Faina Koval, Samara

  Sidste år var æblerne rene på overfladen, og i hele hjertet var det brune. Hvorfor?

  svar
  • OOO "Sad"

   - Frugter af æble påvirkes af frugtrod. Sygdomsfremkaldende midler er forskellige typer svampe, der under optimale forhold (passende temperatur og fugtighed) danner mange sporer, som inficerer frugten selv i æggestokken umiddelbart efter at træerne blomstrer.

   Kontrolforanstaltninger
   Træ med svampedræbende kor (2-3 g pr. 10 l vand) eller Tsideli Top (7 ml pr. 10 l vand) før blomstringen.
   Under blomstringen og dannelsen af ​​æggestokkene sprøjtes fungicidet Skor (3 ml pr. 10 l vand). Svampemidler er ikke farlige for bier, i modsætning til insekticider.
   I efteråret falder tætte faldne blade i jorden, skærer døde grene, opdrætter døde træer.

   svar

Tilføj en kommentar

Ваш email не будет опубликован.