1

1 Kommentar

  1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

    Kaprifolieserotin kan ikke prale af eksemplariske røde blomster. Komplekse rørformede blomster er spraglete, med en cremet midterdel og udvendige kronblade med røde hindbær. Men så har hun særlige fordele.
    For det første er det en lignificeret liana, der er egnet til lodret havearbejde. For det andet varer blomstringen lang tid, undertiden fra maj til koldt vejr. For det tredje er blomsterne meget duftende, deres lugt er lidt som kalk.
    Og endelig er Serotins kaprifolie meget vinterhård, modstår frost op til -25 °. I sværere vintre kan planten let fryse, men efter beskæring er den hurtigt genoprettet. Hvor der er svære vintre, kan vinstokken ikke dyrkes på en lodret, men på en lav understøtning eller endda spredes som en grunddækning. I dette tilfælde er det let at tage husly til vinteren.

    Svar

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.