4

4 Kommentarer

 1. Ekaterina Valeryevna KHARCHEVKINA, Bryansk-regionen, byen Lyubokhna

  Når kaprifolium modner i haven, skal du ikke gå glip af chancen for at bruge bærene til fordelen: både indeni - for sundhed og udenfor - for skønhed.

  Bærene indeholder en stor mængde vitaminer C og P, som perfekt styrker hudens kar og kapillærer. Til kosmetiske formål bruger jeg masker. Du skal tage friske kaprifolbær og finskære. Føj til 1 spsk. l. den resulterende væske i 1 tsk. stivelse og flydende honning og 1 æggehvide (hvis huden er tør, er det bedre at bruge æggeblommen). Opbevar masken i 20 minutter og vask den derefter af med koldt vand. Udfør denne procedure 2-3 gange om ugen. Denne maske forbedrer hudfarven, hudens struktur bliver glat, og den lyser i sig selv af helbredet.

  Svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Yderligere gødning
  I begyndelsen af ​​sæsonen (april - begyndelsen af ​​maj), når der er en øget vækst af unge skud, har kaprifolie brug for en god portion nitrogen. Jeg foretrækker organisk stof, som befrugter og forbedrer jordstrukturen. Jeg laver små riller rundt om buskene omkring omkredsen. I dem lukker jeg kyllingedråber i granulat (ifølge instruktionerne) efter at have blandet det med jorden (dette er vigtigt!). Jeg danner et vandhul omkring bushen. Jeg tilsætter en vandig kaliumgødning til vandingskande (en hætte med opløsningen til 5 l vand) og vander den rigeligt.

  vanding
  Det er især vigtigt for kaprifol i foråret og forsommeren, når nye skud vises og frugter er bundet. I tørt vejr, uden regelmæssig vanding, vil bær fra buske af endda meget velsmagende sorter være bitre. For at bevare fugt skal du straks lukke bagagerumets cirkel (humus, tør jord). Jeg bruger tørvebriketter på min side til dette formål, efter at have blødgjort dem i vand.

  Svar
 3. Marina Solovey, Skt. Petersborg

  Ung kaprifolie er alt i lav. Hvorfor skete dette? Hvad skal jeg gøre nu?

  Svar
  • OOO "Sad"

   - Betingelser for lavvækst:
   for tæt på grundvandet fra rotsystemet;
   kraftig vanding på kraftig jord og hyppige regn;
   ikke nok sollys, skygge, fortykket krone, på grund af hvilken den er dårligt ventileret;
   svækket plante (skader på barken af ​​solen eller frosten).

   Kontrolforanstaltninger
   Din opgave er at prøve at skabe de bedste betingelser for planten. Start med at fjerne laven, skrap den forsigtigt af barken. Udfør denne procedure i begyndelsen af ​​marts, mens vejret stadig er koldt. Behandl derefter alle rensede områder med en opløsning af jernsulfat (50 g pr. 1 liter vand). Dette vil forhindre mulig infektion af sår ved enhver sygdom.
   Hvidvask alle de vigtigste skeletgrene og shtambik buske. Hvis der er en masse kaprifolplanter på stedet, og der ikke er tid nok til at behandle alt, skal i det mindste de dele, der blev påvirket af lav, hvidkalkes.

   Svar

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.