8

8 kommentarer

 1. Ekaterina Leonidovna DOBRUNOVA, Ivanovo-regionen, byen Kineshma

  I lang tid kunne jeg ikke opnå en god høst af hvidløg. Og alt fordi jeg ikke kunne give ham behørig opmærksomhed i løbet af sæsonen - jeg besøger kun landet i weekenderne.

  Betingelser - spartansk
  Vanding plantning viste sig kun en gang om ugen. Vores sandjord tørrer så hurtigt i sommervarmen, at for den normale udvikling af planter i denne periode, skal du køre med spande mindst hver anden dag.
  Men jeg havde ikke sådan en mulighed.

  Derudover krævede infertil jord årligt introduktion af en stor mængde organisk stof. Komposten, som jeg høstede fra ukrudtet, var altid lille, og jeg havde ikke råd til at købe gødning. Under sådanne forhold voksede min hvidløg ikke pærer, men overlevede kun i sæsonen. Og da organisk og rettidig vanding er de vigtigste betingelser for god vækst for denne grøntsag, efterlod min høst naturligvis meget at ønske. Men for et par år siden fandt jeg en vej ud af denne situation og glæder mig stadig ikke over resultatet.
  Korralering for din yndlingskultur
  Manden sagede i tre dele arkene i den gamle skifer. Vi gravede dem
  langs omkredsen af ​​de senge, der er afsat til hvidløg. I efteråret plantede jeg hvidløgfedd på det sædvanlige tidspunkt. Efter udplantning blev jorden i haven udjævnet, og oven på den var den dækket med faldne blade, som den havde samlet i haven. Lagene af blade viste sig at være 10-15 cm. I denne form forlod jeg sengen indtil foråret.
  I den nye sæson, første gang jeg ankom hytten, blev jeg meget overrasket over de stærke stærke skud af hvidløg. På trods af det tætte lag med pakket blade stod de på sengen med en grøn væg. Men den mest behagelige ting ventede på mig om sommeren.
  Skiferens sider lod ikke vand flyde under kunstvanding, og lagene af blade holdt fugt i jorden så godt, at det forblev fugtigt indtil mit næste besøg i landet.
  Under sådanne forhold voksede min hvidløg med spring og grænser, og til sidst gav mig en vidunderlig høst, som jeg aldrig før havde haft.

  Efter at have høstet pærerne, plantede jeg straks en seng med sennep, og inden jeg plantede ny hvidløg, formåede jeg at lappe dens grønne masse i jorden. I den nye sæson viste det sig, at afgrøden var endnu bedre, den steg hvert år, fordi sennep og løv hvert år, når de forfaldne rigeligt berikede jorden med organisk materiale. Siden da har jeg kun plantet hvidløg på denne måde.

  svar
 2. Egor Stan

  Kan tørrede hvidløgfedd bruges til destillation på greener?

  svar
  • OOO "Sad"

   - Hvis du sætter et mål om at få så mange grønne fjer som muligt, bør du ikke bruge forkælet hvidløg. Det spirer muligvis ikke, inficeres med en svampeinfektion eller producerer en meget lille afgrøde. Hvis målet simpelthen er at bruge det, så det ikke forsvinder, skal du tørre tørrede (ikke rådne!) Nelliker i vand eller fortyndes i henhold til instruktionerne fra Epin eller Heteroauxin i et par timer. Denne procedure gendanner elasticitet i sund hvidløg, giver styrke og øger chancerne for at få en vinterafgrøde af grønne væsentligt.

   svar
 3. anonym

  Tør hvidløgskræfter blev plantet sidste år i begyndelsen af ​​oktober (2 uger før frost) til en dybde på ca. 6-7 cm i 10 cm fra hinanden (mellem rækkene til venstre 20 cm). Før frost dækkede jeg plantagerne med lutrasil. I foråret, når sneen smeltede, blev husly fjernet. Efter udseendet af de første frøplanter fodrede hun hvidløg med en urinstofopløsning (1 spiseskefulde i 10 liter vand). Høst store, som et udvalg, hoveder fjernet i midten af ​​juli.

  Olga FOMICHEVA, p. Treenigheden

  svar
 4. D. Yurashin Moskva-regionen

  Er det muligt at plante købt hvidløg?

  svar
  • OOO "Sad"

   Det kan du. Sandt nok, resultatet vil være uforudsigeligt. Hvidløg tilpasser sig godt til forholdene på den lokalitet, hvor den vokser, og i en anden region kan det siges, ikke manifestere sig. Tilpasning tager undertiden 3-4 om året. Derfor er det bedst at få lokal hvidløg - på markedet eller fra naboer. Derefter kan du samle løg derfra, så og få et stort antal tandstikker til plantning til næste sæson. Desuden vil de allerede være tilpasset dit område.
   Men hvidløg, der er købt i butikken, stiger muligvis ikke overhovedet, hvis den behandles med præparater, der forhindrer spiring. Plantet i jorden er det mere sandsynligt, at det henfalder end at begynde vegetationen.

   svar
 5. I. Telegin Kostroma-regionen

  Hvorfor har jeg hvidløg store hoveder i år, men hver af dem har 3-5 tænder?

  svar
  • OOO "Sad"

   Fra år til år valgte jeg de største nelliker blandt de største pærer til plantning. Når alt kommer til alt, hvad er frøet - sådan er stammen. Som et resultat begyndte min egen sort at opnå: moderat skarp, med store løg og ... meget store tænder. Men da der ikke er nok plads omkring pilen, blev tænderne henholdsvis også få. Det er meget praktisk at rengøre sådanne til mad! Én fedd til frokost eller middag, men en person er nok, for overbeviste hvidløgsspisere rengør jeg et par nelliker. En sådan variation er imidlertid ugunstig for kommerciel produktion. Når alt kommer til alt opnås afgrøden alt af sig selv - 4 eller self-5. Mens | når der dyrkes mindre fed - selv-10 eller self-15.
   i gamle tider estimerede bønder høsten - hvor mange gange mere høstes end sået, sådan og "sig selv." L.USHMANSKAYA, amatørgartner

   svar

Tilføj en kommentar

Ваш email не будет опубликован.