1

1 kommentar

  1. Ivan Lagozhin, Kharkov.

    Ikke alle begyndergartnere ved, at når de varmer en ung thuja (op til 3-årene) til vinteren, er den ikke dækket med dækmateriale, men placeret i en afstand af ca. 5 cm fra løvetålerne. En let at fremstille ramme hjælper din plantevinter uden problemer.

    Til rammen anvendes en træbjælke. Jeg valgte formen i form af en pyramide. Jeg skar tre plader i den rigtige højde. Forbindes dem med selvskærende skruer og metalhjørner. På siderne fikserede jeg strukturen med tværgående træklimmer for stivhed - i et sådant "hus" observeres den nødvendige afstand til stoffet (se foto). Jeg monterede pyramiden med et tykt dækkende materiale med hvid farve.

    Hvidløgsgranhytte til beskyttelse af planter til vinteren

    svar

Tilføj en kommentar

Ваш email не будет опубликован.