1 kommentar

 1. Pyotr Andreevich GUSYATNIKOV, Kostroma Region, landsbyen Krasnoe-on-Volga

  Vandmelon er en varmekærlig kultur, men den kan dyrkes ikke kun i varme lande, men også under vores klimatiske forhold. Det er kun nødvendigt at skabe gunstige forhold for denne plante: varme, lav luftfugtighed og god belysning.
  I vores region dyrker jeg stribede bær i et drivhus. Den optimale temperatur for normal vækst er plus 25-30 grader i løbet af dagen og 18 grader om natten. "Huset" til vandmeloner skal være et solrigt sted væk fra buske og træer.
  Det rigtige valg af sort er den største hemmelighed ved voksende vandmeloner. For vores klima vælger jeg tidmodne sorter, der vokser og modnes hurtigt: Sugar Baby, Pink Champagne, Gift to the North, Krimstar.

  Bemærk
  Du bør ikke prøve at dyrke meget store sorter vandmeloner. Dette er kun muligt i varme lande.
  For at dyrke vandmelon i vores klima kan du kun bruge frøplanter. Forbered på forhånd små gryder med en diameter på 10 cm og en jordblanding af tørv, humus og havejord i andelen af ​​1: 2: 1 med en lille tilsætning af aske. Omkring midten af ​​april, plant to frø i hver gryde.
  For at fremskynde forekomsten af ​​frøplanter kan du pre-suge og spire frøene. Gryderne dækkes med en film og holdes ved en temperatur på 20-25 grader, og når der vises skud, skal du reducere den til 18-20, så frøplanterne ikke strækker sig. For hende er det mest solrige vindue tildelt.
  Forberedelsen af ​​drivhuset eller senge er udført på forhånd: De rydder for sne og graver jorden. Vandmeloner elsker sandet ler og sandjord, tunge lerjord er uegnet til denne kultur. Da dette er en varmekærende kultur, tilrådes det, at den tilbereder en varm seng, lægger planteaffald, faldne blade og andet organisk affald ved dens base. Derudover krydres plantegrøer med rådnet gødning, kompost, træaske tilsættes.

  svar

Tilføj en kommentar

Ваш email не будет опубликован.