3 Kommentarer

 1. Elena SUSHCHEVA, Salsk

  1. Теплый чай с мятой перед сном помогает мне успокоиться в стрессовой ситуации. Заливаю в термосе 1 ст.л. сухой измельченной травы мяты 1 ст. кипятка, настаиваю 30 минут, добавляю в кружку 1 ч.л. меда.

  2. Примочки с настоем мяты при воспалении кожи, порезах снимают покраснение и обезболивают. Заливаю 2 ст.л. сухой измельченной травы мяты 1 ст. кипятка, настаиваю 30 минут, процеживаю, смачиваю ватные диски или бинт, прикладываю к пораженному месту.

  Svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Mynte, der vokser i en gryde, efter opskæring ophørte med at give nye skud. Er det muligt på en eller anden måde at fremskynde væksten eller fodre noget? Eller plante en ny?
  Anna Tsvetkova

  Svar
 3. VA Krylov, Sosnovy Bor, Leningrad-regionen.

  MUNT KOMFORTER OG HELSE

  I det gamle blomstersprog betød denne beskedne plante et opkald: "vi sletter al fortidens sorg ud af hukommelsen." Mint kan virkelig trøste og helbrede.
  Pebermynte (det er også engelsk mynte, kold mynte) kan dyrkes i sit haveområde, men den tåler ikke svær frost, og den visner på sumpet, tungt og surt jord. Bedst af alt, mint overlever på humusrige lavområder eller tidligere tørveland. Hun elsker god belysning, fugtig og godt løsnet jord.
  Mynt medbringer næppe frø, og det skal formeres om foråret vegetativt. For at gøre dette er jordstængler opdelt i dele 5-10 cm lange, anbragt i riller til en dybde på 7-8 cm og dækket med jord. Hvis der ikke er nok rhizomer, eller jorden i lavlandet modnes for sent, skal du bruge unge skud - frøplanter.
  Om sommeren skal en seng af mynte spydes og vandes, dækkes med halm, grene og gødning til vinteren. For at forhindre, at den termofile plante fryser, skal du klippe græsset kun én gang i løbet af hele sommeren.

  Hvis du ikke skal lave eterisk olie, er det bedre at begynde at rengøre, før knopperne med små blomster åbner.
  Hvis græsset går i olie, skal du vente til halvdelen af ​​planterne blomstrer. Det er nødvendigt at samle mynte om morgenen, når indholdet af æterisk olie i bladene er maksimalt.

  Svar

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.