1 Kommentar

 1. Anatoly Shurygin, Murom

  Optøning med regn er blevet en regelmæssig forekomst af vores vintre. I år er du muligvis nødt til at fejre det nye år uden sne - muldvarp mol under jorden, selv i december, hvilket betyder, at regnorm ikke gik dybt ned i jorden fra frost.
  Hvad kan man gøre i området, hvis der stadig ikke er sne og jorden er blød?
  Jeg savner ikke chancen for at forbedre jorden et eller andet sted. Styrke dræning et eller andet sted. Koldt vand forlader langsomt gennem leret. Det betyder, at nedbør i optøningen ophobes ved overfladen og, når frosten vender tilbage, danner islinser.

  Disse linser er farlige. Hvis du for eksempel lige har installeret hekkesøjler eller et fundament, er det dem, der løfter dem og fordrejer.
  Midlertidige lavvandede riller, der dirigerer vand fra risikable steder off-site, hjælper de nye bygninger med at overleve om vinteren. Derefter kæmper jorden allerede med bygninger, og isens ødelæggende virkning aftager.

  Svar

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.