3 Kommentarer

 1. Anna Egorovna SENINA, Tula

  De begyndte at falme i senpolia. Hvad kan være årsagen?

  Svar
  • OOO "Sad"

   Årsagen kan være almindelig. I en gryde med en plante er den for komprimeret og caket med en jordklump eller den jord, hvor den violette vokser, passer ikke til dens sammensætning. For at stimulere en plantes udvikling og vækst dyppes dets rotsystem i en svag opløsning af kaliumpermanganat og salt og plantes derefter i frisk sphagnum i en tæt gryde. I marts satte de et lyst sted, vandes og sprøjtes. Og den violette vil helt sikkert komme til live.

   Svar
 2. Natalia VASINA, Moskva-regionen

  Efter genplantning fra Saintpaulias pubescent blade, blev støv eller jord tidligere rengjort med en fugtig klud, nu fejes det væk med en blød tandbørste - meget mere praktisk.

  Svar

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.