1 Kommentar

 1. Sergey ANDREEV

  For at få græsplænen til at se velplejet ud, klipper jeg midt på sommeren græsset til tiden, vander den og, om nødvendigt, foder den med flydende kvælstofgødning (i henhold til instruktionerne).
  Så tistel og mælkebøtte frø spirer i juli. På dette tidspunkt er ukrudt lettere at slippe af med, så efter regn eller vanding lukede jeg græsstativet. Og når der ikke er tid, bruger jeg selektive herbicider "Lontrel" eller "Lintur" (ifølge instruktionerne), som dræber aggressorer og ikke skader græsplæne græs.

  RÅD
  Vand ikke græsplænen for ofte - vandet vasker næringsstoffer fra det frugtbare lag.
  Normalt, på højden af ​​sommeren, skal græsset vokse mindst 7-10 cm på to uger. Hvis det vokser langsomt, skal du fodre det med en opløsning af komplet mineralsk gødning (i henhold til instruktionerne).

  Svar

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.