2

2 Kommentarer

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Mødte reklame canadiske kaprifolvarianter. Men jeg tvivler på, om jeg skal købe. Måske har nogle af læserne allerede testet disse sorter? I. Yurchenko Tula-regionen

  Svar
  • OOO "Sad"

   Valg og undersøgelse af kaprifol foretages ved University of Canada i provinsen Saskatchewan, hvor han i 1999 blev professor Robert Bore. Det var han, der begyndte aktivt arbejde med at tiltrække kildemateriale til udvælgelse, selve udvælgelsen og et sæt værker til at studere denne nye kultur for Canada.
   Hovedarbejdet havde til formål at skabe sorter med en dyb hvilende periode og vigtigst af alt at få sorter, der er egnede til at plukke bær mekanisk. I en relativt kort periode lykkedes det Bors at opnå flere sorter med de angivne krav (til sammenligning - i Baksk FSUE “Bakcharskoye” er udvælgelsen blevet foretaget i mere end 50 år, og kaprifolplantager har mere end 50 ha). Hvad glædede canadiske forskere for så kort tid?
   Nye sorter fra serien Canada Tundra, Aurora, Boreal og Indigo begyndte at blive annonceret i vid udstrækning. Planteskoler tilbyder deres frøplanter til gartnere. Jeg bemærker med det samme, at alle sorter er kendetegnet ved senere end sædvanlig blomstring og frugtning.

   Hovedmålet var at få kaprifol med en lang hvileperiode. Som du ved, begynder russiske sorter, når de dyrkes i de sydlige regioner i efteråret, igen at vokse og blomstre, hvilket naturligvis derefter påvirker det næste års afgrøde. Canadiere formåede at få sorter med en lang sovende periode egnet til dyrkning i de sydlige regioner. Frugtningen af ​​disse sorter forekommer i slutningen af ​​juli - begyndelsen af ​​august.

   A. LUKSHIN, agronom

   Svar

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.