2 anmeldelse

  1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

    Til hypertension I og II grader. spis to små eller et stort blad 2-3 gange om dagen 15-20 minutter før måltider. Kursus - 1-2 måneder. Gentag efter en uges fri. En mere bekvem form er tinktur: 0,5 spsk. knuste friske blade, hæld 0,5 liter vodka og anbring på et mørkt sted i 2 uger, ryst regelmæssigt. Si og pres. Tag 1 tsk. i et glas vand 2 gange om dagen 15 minutter før måltider, efter en diæt med reduceret mængde salt. Kontraindiceret til oral administration: under graviditet, bradykardi (sjældent hjerteslag), øget blodpropper med en tendens til trombedannelse

    svar
  2. Sergey SAMOLETNIKOV, Yaroslavl.

    Saxifrage for kantsten
    På udkig efter et sted på stedet for denne smukke plante identificerede jeg det til sidst på en blomsterbed i den åbne sol. Jeg plantede det i almindelig havejord og tilføjede 0,5 spande købt jord pr. Kvadratmeter. m. Vandes 2 gange om ugen om aftenen med afgjort vand, og saxifrage rodede godt. Hun kan ikke lide hyppig befugtning af jorden - bladene bliver sorte, og planten kan dø.

    Før blomstring fodrede jeg med flydende kompleks universalgødning til blomstring af "Organic-Mix" ifølge instruktionerne. Jeg bruger planten til stienes kantdekoration. Det ser mere farverigt ud omgivet af stenede skråninger, der er velegnet til klippehaver. Den saxifrage er også effektiv på mini-blomsterbed i nærheden af ​​subulate phlox, nellike urt osv.

    Plantning og stiklinger af Saxifrage (PHOTO)

    svar

Mini-forum for gartnere

Din e-mail vil ikke være synlig