1 Kommentar

 1. Ekaterina NOVAK, Tver

  De siger om Cordana rose at dette er en buket i en gryde i et par dage. Og jeg var allerede klar til at acceptere denne erklæring, fordi jeg to gange købte yndig buske i miniature potter, og begge gange overlevede de ikke. Min opgave var at bevare planten indtil foråret, hvor den kan transplanteres i åben jord. Men for Cordana-rosen er indendørs forhold med tør luft ødelæggende.

  Og så besluttede jeg mig for et tredje forsøg. I slutningen af ​​juli bragte hun en anden plante hjem. I et par dage måtte han sænke sig i lejligheden. Straks frigav hun rosen fra blomsterstande, arrangerede et køligt brusebad og valgte et lyst sted på balkonen. Og ved den første mulighed tog hun ham med til dachaen og faldt ham ud i haven.

  Rosetten tolererede transplantationen godt og præsenterede den snart med en knopp. Jeg skærer den af, så planten ikke spilder energi og vokser rødder. I midten af ​​september blev blomstringen gentaget, men knopperne blev ikke længere afskåret.
  Babyen overvintrede godt. Selvfølgelig med dækning.

  Svar

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.