1

1 Kommentar

 1. Julia KUPINA, Belgorod-regionen

  For min familie er kål den vigtigste grøntsag. Vi tilbereder kålsuppe, borscht, kålruller, sommersalater, surkål fra den. Vi dyrker forskellige sorter og arter - tidligt, savoy, farvet, rødt. Men du vil altid have noget nyt og usædvanligt. Derfor voksede jeg som eksperiment denne sæson konisk kål. Og jeg vil sige, at jeg var tilfreds med den ekstraordinære grøntsag.
  Denne kål danner hoveder af kål med en interessant aflang spids form. Planten ser original ud i haven. Plus, den koniske kål er lækker. Sammenlignet med almindelig hvidkål er den mere øm, saftig og aromatisk - ideel til babymad såvel som til mennesker med sygdomme i mave-tarmkanalen. Tidlig konisk kål, i friske salater er den meget velsmagende, og borscht fra den er simpelthen lækker! Hun rejste en tidligt moden hybrid Sonoma F1 med tætte kompakte kålhoveder, hvis vægt er ca. 2 kg.

  Omsorg for sådan en kål adskiller sig slet ikke fra at tage sig af en almindelig kål. Vokset op ved såning af frø til kimplanter. Og allerede to måneder efter plantning af kimplanterne i åben jord afskærede jeg de første kålhoveder. Jeg råder alle!
  l.

  Dyrkning af blomkål og broccoli - plantning og pleje. (Samara Region)

  Svar

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.