3

3 Kommentarer

 1. Elena PETRENKO

  Det korrekte lag barkflis (mindst 8 cm) kan redde planter fra mange problemer om vinteren. Hvad er fordelen: mindre fugt fordamper under lyen, efter vandladning er vandet bedre holdt i rodzonen, jorden er mættet med næringsstoffer. I oktober-november skal du derfor udfylde bagagerumscirklen. Til dette skal du bruge rådnet gødning, modnet kompost, hakket bark, finskåret fra beskæring af træ, tørv.

  Men! Barklaget bør ikke røre stammen og dække podningsstedet (for at undgå podoprevaniya og beskadigelse af kimplanterne af gnavere).

  Svar
 2. Elena KUZMINA, agronom, Skt. Petersborg

  Alle ved, at jorden på stedet ikke skal forblive bar hele sæsonen, og om efteråret er dette især vigtigt - foran kulden. Hvis frost kommer uden sne, kan du miste nogle af flerårige planter

  Beskyttelsesmaterialer kan være forskellige: tørv, kompost, savsmuld, afskåret græs, hakket halm, flerårige stilke, ukrudt uden frø og rødder.
  For elskere af sure jordarter er fyrresand, hakket fyrbark uerstattelig. Heathers, ericas, rhododendroner, hortensiaer vil være yderst taknemmelige for sådan en "godbid".
  Ved brug af kompost skal barklag være 5-10 cm. Savsmuld er godt i komposterbar tilstand, der ældes i mindst et år med periodisk vanding med en urinstofopløsning. Men det sker også, at du presserende har brug for at dække rødderne, der stikker ud på overfladen af ​​primula, geyher, heleniums, nivyaniks, phlox og andre arter. I dette tilfælde kan du sprede tørt savsmuld mellem blomster, og om foråret kan du spilde dem med en opløsning af urinstof eller sprede dets granulater inden regnen.
  Snavsstier dækket af savsmuld ser meget smukke ud: rene, bløde, men græsset vokser ikke uden lys.

  Svar
 3. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  For at lette arbejdet med ukrudtsbehandling i haven dækker jeg om muligt alle træer, buske og flerårige blomster med sort dækmateriale. Og oven på det ikke-vævede lægger jeg også pap ud. Tror du, at dette er noget helt unødvendigt? Slet ikke! Det gør det muligt for pap og vand at passere igennem, og samtidig presser belægningsmaterialet til jorden. Ja, og orme i jorden under en sådan dobbeltbetrækning er usynlige!

  Svar

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.