2

2 Kommentarer

 1. Svetlana Zhilovachik

  Jeg har en masse Mahonia-frø, min hånd rejser sig ikke for at smide dem væk. Jeg vil gerne så, men fik at vide, at resultatet ikke vil retfærdiggøre den indsats, der er brugt.

  Svar
  • OOO "Sad"

   - Der er ikke noget vanskeligt ved såning af Mahonia, men der er mulighed for at få en masse kimplanter på én gang. Om efteråret så jeg friskhøstede frø (efter at have spist papirmassen) i frugtbar jord til en dybde på 1-5 cm. Jeg valgte stedet i delvis skygge. Vandes - og glemte indtil foråret.

   De første skud var ret venlige, men nogle af frøene spirede i det andet eller tredje forår. Nogle af de tidlige kimplanter i det fjerde år blomstrede, dannede frugter, hvis frø jeg såede igen på samme måde.
   Fra observationer. Mahonia-kimplanter brænder i solen om foråret, men genopretter. For dem er regelmæssig vanding ønskelig.

   Svar

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.