2 Kommentarer

 1. Nikolay ERMIKOV, Bryansk.

  Hvert år i slutningen af ​​efteråret graver jeg en grøft 50-100 cm bred og op til 70 cm dyb under et frugttræ (langs periferien af ​​kronfremspringet). frøs. Om vinteren fylder jeg det gradvist med madaffald og drysser lagene med en lille mængde savsmuld og superphosphat.

  Om foråret dækker jeg det fyldte hul med jord. Efter et år eller to rådner dets indhold og bliver fremragende mad til planten. Jeg forbereder de samme nærende gruber efter tur under alle frugtbærende træer (også om sommeren).

  Podwinny gødning til haven

  Svar
  • OOO "Sad"

   Forfatteren tilbyder en original måde at fodre frugttræer på. Men for de fleste amatørgartnere, der bor væk fra deres have, er det ret besværligt. At transportere (transportere) madaffald til haven, grave ud sne, fjerne træskærme og derefter dække dem med skjolde og sne igen er ikke lyset værd. Det er meget lettere at forberede kompost og tilføje det til jorden omkring bagagerummet.
   Valery MATVEEV, Doctor of Science

   Svar

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.