1

1 Kommentar

  1. Olga og Elena BARINOV. Vologda

    I lang tid ville min søster og jeg dyrke havtorn på stedet, og nu kom vi endelig sammen. Da vi ikke kunne få et selvbestøvet juletræ (i børnehaven var prisen høj, og ingen sælger det på markedet), købte vi to kimplanter - "dreng" og "pige" (forresten koster de mindre end et juletræ). De skød rod, gik i vækst, og så besluttede vi at lave nye senge til radiser. Grøntsagshaven er lille, så de besluttede at grave jorden omkring tre meter fra havtornet. Hvad? Afstanden ser ud til at være anstændig. Men da de begyndte at arbejde, så de, at der kom nogle lange rødder under skovlene. Vi afskærer dem.

    Og først efter at havtornet ”pige” begyndte at tørre op, indså vi, hvad vi havde gjort. Man ville ikke tro, når vi så disse rødder i jorden, hvor der er - arbejdet er i fuld gang, vi tog en bid af biten, vi er nødt til at opfylde planen ... Så vi gjorde det og overskred det ... Nu skal vi lede efter et par til vores "dreng" i den nye sæson.

    Svar

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.