2

2 Kommentarer

 1. Christina Dyakova, Smolensk

  Hvordan kan man forhindre, at der opstår skimmel og sygdomsfremkaldende svampe på afgrøder?

  Svar
  • OOO "Sad"

   - Det er nødvendigt at behandle jord og frø. Noget jord dampes (i et dørslag med gaze - 20-30 minutter), andre opbevares i mikrobølgeovnen (fugtes - 3 minutter) eller, når de har pakket fugtig jord i en bagemuffe og spredt på et bageplade med et lag op til 5 cm, sendes til ovnen ved en temperatur + 70-90 grader i en halv time. Sandet antændes, sjældnere - kogt (som for et akvarium: i vand - ca. 15 minutter).
   Hvis jeg har mistanke om forurening med sporer, sprøjter jeg personligt frøene (under såning inden påfyldning med jord eller groft sand) fra en sprayflaske med en opløsning af Vitaros (ifølge instruktionerne). Når der dyrkes kimplanter i huset, skal såbeholdere også behandles: Blød f.eks. I en opløsning af blegemiddel (brug ofte "Hvidhed" - 100 ml / l vand).

   Natalia ZARUCHEYSKAYA, planteopsamler, Elektrostal

   Svar

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.