1

1 Kommentar

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  For eksempel, jeg, for eksempel, selvom jeg læser rapporter om eksperimenter med dyrkning af kartofler med stor interesse, foretrækker jeg en længe gennemprøvet metode, der kun er blevet lidt moderniseret, så den passer til mine vaner. Lad os tage landingen - jeg bruger den under skovlen. Men under hvilken? Ikke under en bajonet, som det er sædvanligt, men under en stor skovl. Hvorfor?

  Den er bredere end den første, og derfor vælger den jorden bedre: Som et resultat er det lettere for mig at arbejde, og hullerne er større.
  Og da de er større, placeres der mere gødning til frøknolde i dem. Det handler kun om hende, og jeg siger det.
  Det er en blanding af humus, kompost, aske og mineral-fosfor-gødning. Alle ingredienserne blandes grundigt i et gammelt trug og spredes over hullerne - i en halv liters krukke af den resulterende blanding plus en håndfuld løgskaller. Derefter hælder jeg en halv liter vand i hvert hul.

  Hvad angår forberedelse af plantemateriale, gør jeg det uden nogen lyst: Jeg forbereder frøene til plantning, som alle andre: Jeg vælger knolde, tager dem ud af kælderen, bryder alle spirerne af, før jeg lægger dem til spiring (ellers yderligere stængler vil ikke vokse), udføre vernalisering og behandle dem med vækststimulerende midler. Før plantning skar jeg store knolde i stykker. Yderligere bearbejdning af kartoffelområdet - luge, hilling, mulching. Forresten, til ukrudtsbrug bruger jeg kun hø, flyskæreren er længe blevet kastet væk.

  Svar

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.