3 recensie (s)

 1. Lyudmila Ivanova

  Deren Coase groeit al 4 jaar voor mij, maar wil niet bloeien. Weelderige struik, al een meter hoog. Geplant in een droge grond die geen vocht vasthoudt. Misschien heeft hij zure grond nodig, zoals sommigen schrijven?

  antwoord
  • OOO "Triest"

   - Hier is het belangrijk om te weten of de plant is geënt of geroot. Als dit een zaailing is, kun je lang wachten op de eerste bloemen. Al mijn geënte zaailingen beginnen bijna onmiddellijk bloemknoppen te vormen.
   Elke bloeiende boom (foto) houdt meer van regelmatig water geven dan van droogte. Maar zure of licht zure grond is voor hem wenselijk, maar niet strikt noodzakelijk - de plant past zich door de jaren heen aan. Was er maar geen kalk in de wortelzone. Maar D. Canadian is een fan van "heide" condities, zonder enig voorbehoud.
   Andrey MILYAEV

   antwoord

 2. Hallo, heel goed artikel! Besloten om te kopen en mezelf, ervoor gekozen om niet te vertellen hoeveel struiken gekocht moeten worden om een ​​hek in 10 meters te planten?

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar