hoe 1

  1. gast

    Mooie ampelnye petunia's blijf ik meestal tot volgend seizoen thuis. Over de lente plant ik zaailingen in grote plastic containers met grote drainagegaten en laat ze in de tuin vallen. In de herfst graaf ik de tanks en snijd ik de stengels van de planten af ​​op een hoogte van 10-15cm. Daarna breng ik ze over naar de foliekas. Tegen paddestoel
    ziekten giet ik onder de wortel van een oplossing van Fund-ash (volgens de instructies), en behandel het ongedierte met Actelicom (volgens instructies). Na de 2-niet-quarantaine in de kas, draag ik petunia's naar het appartement en installeer ik een fluorescentielamp erboven (ik licht op van 8 in de ochtend naar 8 pm). Eens per maand voer ik vloeibare meststof op voor bloeiende planten, water en spray als dat nodig is. Begin februari snijd ik met gesneden takken stekken en roer ze in nat rivierzand, nadat ze zijn behandeld met een stimulator van wortelvorming. Een maand later wortelen stekken transplantatie cups met een voedingsbodem, en in mei plant ik ze op een vaste plaats. Alena

    antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar