2 recensie (s)

 1. Irina RUSSISCH

  Groenblijvende gusmania helpt, net als andere bloemen met dikke stammen, het gezinsleven te harmoniseren. De bloem houdt van de temperatuur op het niveau van + 18 ... + 20 graden, en in een lichte kamer bewaar ik de plant op de oostelijke vensterbank.

  In de winter, in Guzmania, is er een periode van rust, dus ik verminder de watergift aanzienlijk. Ik neem de gieter als ik merk dat het oppervlak van de grond droog is en de rozet van de bladeren leeg is. Ik gebruik alleen zacht water bij kamertemperatuur. Van tijd tot tijd veeg ik de bladeren af ​​met een vochtige spons van stof en insecten.

  antwoord
 2. Ekaterina Bobrova, Kostroma

  Ik heb al jarenlang klimop in de was gezet. Ervaar podnabralas en nu wil ik de geheimen van zorg delen, die een goede bloei zal bereiken.
  1. Plant hoyu in een kleine pot. Anders wordt de plant dik (alleen nieuwe scheuten en bladeren zullen groeien).
  2. Plaats de pot op een warme, zonnige plaats. Voor de was pluche fit de zuid dorpels.
  3. Vul de plant niet. In de winter is watergift minimaal, in de zomer - overvloediger, maar pas nadat de grond volledig is opgedroogd (controleer met uw vinger).
  4. Huw de transplantatie in het voorjaar, maar alleen als het absoluut noodzakelijk is. En hoe minder vaak, hoe beter.
  5. Verwijder stelen niet nadat de bloemen zijn opgedroogd: nieuwe zullen later op hun plaats verschijnen.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar