3

3 recensie (s)

 1. Ilya MATVEEV

  Mijn kitten groeit goed, maar er zijn bruine stippen op de bovenzijde van de bladeren en transparante druppels op de bodem onder de stippen, die qua viscositeit op hars lijken. Er zijn geen wreckers.

  Behandelde "Aktara", dan "Fitosporin" - is nutteloos. Ik probeerde de druppels af te wassen, maar ze verschijnen na een uur weer. Wat is dit - een onbegrijpelijk ongedierte of een kenmerk van een plant?

  antwoord
  • OOO "Triest"

   Het kitten brengt geen schade aan, ze is niet ziek en er zijn geen ongedierte op de bladeren. Dit kan zijn met onvoldoende luchtvochtigheid, waar de plant erg gevoelig voor is. Vooral het is kwetsbaar in de winter, wanneer de verwarming is ingeschakeld. Op dit moment kun je de pot met het kitten in een pallet met natte steentjes leggen, een vochtige doek op de batterijen leggen, de lucht constant rondom de plant sproeien vanaf de verstuiver, de binnenfonteinen aanzetten.

   Schik de cantante van de douche (het is goed om dit een keer in 2-4 weken te doen): zet onder lage druk water bij kamertemperatuur, bedek de grond met een plastic zak. U kunt de bevochtigde wolschijf met bladen aan beide zijden vegen, waarbij de stroperige druppels worden verwijderd. De bruine stippen op het bladblad zullen ook "weggaan" met voldoende vochtigheid van het substraat en lucht in de loop van de tijd.

   In de lente en de zomer, overvloedig de installatie water met water na het drogen van de hogere laag van het substraat; voer tweemaal per maand met een complexe minerale meststof - de concentratie is de helft die op de verpakking staat aangegeven.

   antwoord
 2. Alain

  Anthurium is nu een van de meest voorkomende kamerplanten. Met de juiste zorg is het mooi, bloeit het interessant en vereist het geen grote tijdskosten voor de teelt.
  Maar je moet weten dat Anthurium een ​​plant uit de tropen is en veel vocht nodig heeft. En toch, als je het overdrijft, kunnen de bladeren geel worden. Bodem voor anthurium moet goed door het water gaan en drainage op de bodem van de pot is eenvoudigweg verplicht. Als deze belangrijke voorwaarden niet worden nageleefd, beginnen de wortels te vervallen en kan de plant zeer snel afsterven. Geelverkleuring van de bladeren kan komen door een hoog chloorgehalte in het water of door een teveel aan meststoffen. Door alle bovenstaande omstandigheden te observeren en de plant te observeren, kunt u de anthurium een ​​gezond uiterlijk geven.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar