3

3 recensie (s)

 1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Na het planten van een peer is het belangrijk om op tijd een boom te vormen. In de meeste peren verplaatsen de skeletachtige takken zich van de romp in een scherpe hoek en dit dreigt de takken af ​​te breken tijdens het vruchtlichamen.

  En in variëteiten met een treurige kroon kunnen takken over het algemeen naar de grond afdalen. Dit is het geval met de Overvloedige peer, die jaarlijks echt overvloedige oogsten oplevert. Daarom is het tijdig snoeien van fruitbomen erg belangrijk. Bedenk dat de opbrengst goed zal zijn, en dat de kwaliteit van het fruit uitstekend is, als de lengte van de jaarlijkse scheuten 30-40 is, zie.

  Als de jaarlijkse toename afneemt, is het tijd om het snoeien te verjongen. Echter, nadat het uitvoeren van de groei van de toppen is geactiveerd, die onmiddellijk moet worden verwijderd.

  antwoord
 2. Gast

  Triumph van Pakgama werd ontvangen in 1896 in Australië. In de 20e eeuw werd de peer van dit ras veel gekweekt in West-Europa. Momenteel wordt het vervangen door modernere variëteiten. In de middelste zone bevriest de triomf van de Pakma bijna elk jaar. Op basis van dit soort Wit-Russische fokkers rassen van peren gecreëerd La Nuttig en Kudesnitsa. Moedervorm (Triumph Pakgama) leverde de nakomelingen van de karakteristieke muscat smaak, maar op de lange termijn opslag van fruit niet bereiken.

  antwoord
 3. Anya

  Lees over de perenvariëteit Triumph Paktama. Goede eigenschappen. Is het mogelijk om een ​​boom in de middelste rijstrook te laten groeien?

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar