3

3 recensie (s)

 1. Gast

  Waarschijnlijk heeft je appelboom zwarte kanker getroffen. Wanneer het de schors van de skeletachtige takken van de boom bijt, wordt het zwart in de laesies en sterft het, waardoor het zwart geworden hout zichtbaar wordt. Ook aangetast zijn bloemen, vruchten en bladeren. Schimmelsporen dringen door vorstscheuren en andere mechanische beschadigingen van de cortex in de takken.
  Sterk beschadigd en dode takken moeten worden afgesneden en verbrand. Wonden moeten worden ontdaan van dood weefsel, worden behandeld met een oplossing van kopersulfaat (500 g per 10 L water), gedroogd en ingevet met een tuinsaus. Bovendien, om een ​​volledige bomen spuiten Bordeaux mengsel (100 g kopersulfaat en kalk 100 10 g L water) of koperoxychloride (40 10 g per liter water) voeren. Herfst en vroege lente witter de stammen en takken van de eerste orde met een mengsel van kalk (2 kg) en kopersulfaat (100 g) verdund 10 liter water met een natuurlijke lijm voor de betere hechting.

  antwoord
 2. Gast

  Waarschijnlijk heeft je appelboom zwarte kanker getroffen. Wanneer het de schors van de skeletachtige takken van de boom bijt, wordt het zwart in de laesies en sterft het, waardoor het zwart geworden hout zichtbaar wordt. Ook aangetast zijn bloemen, vruchten en bladeren. Schimmelsporen dringen door vorstscheuren en andere mechanische beschadigingen van de cortex in de takken.
  Sterk beschadigd en dode takken moeten worden afgesneden en verbrand. Wonden moeten worden ontdaan van dood weefsel, worden behandeld met een oplossing van kopersulfaat (500 g per 10 L water), gedroogd en ingevet met een tuinsaus. Bovendien, om een ​​volledige bomen spuiten Bordeaux mengsel (100 g kopersulfaat en kalk 100 10 g L water) of koperoxychloride (40 10 g per liter water) voeren. Herfst en vroege lente witter de stammen en takken van de eerste orde met een mengsel van kalk (2 kg) en kopersulfaat (100 g) verdund 10 liter water met een natuurlijke lijm voor de betere hechting.

  antwoord
 3. Alfinur

  De appelboomgaard sterft! Ten eerste verschijnt zwartheid op de takken, dan gaat het naar de stam en sterft de boom. Wat is de reden?

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar