3 recensie (s)

 1. Irina Gurieva

  Is Senpolia begonnen te vervagen? Als je wilt om hun bloei, in de buurt ingesteld op deze schoonheden uit te breiden fluorescentielampen (verlicht 12-14 uur). Zet de planten anders op een lichte, koele plaats. Geef matig water, maak het oppervlak van de aarde soms los in een pot.

  antwoord
 2. Tatiana

  Pas op voor de luchtvochtigheid. Als het droog is, drogen de knoppen uit het violet.
  De senpolia's, die zich bevinden op irrigatie van lonten op de vensterbank, hebben in de winter een temperatuur van minimaal +18 graden nodig. Verwijder anders het violet uit de lont. Om de bloei van viooltjes in de winter te stimuleren, moet een goede verlichting minimaal 12 uur per dag zijn. Als het niet mogelijk is om de verlichting te regelen, is het beter om het viooltje te stimuleren om te bloeien en de knoppen te plukken tot ongeveer eind februari. Vervolgens de plant na 1,5-2 maanden in een vers substraat transplanteren, hem voeden met kunstmest met een hoog fosforgehalte en vervolgens bemesten volgens het standaardschema - één keer per 1-2 weken volgens de instructies. In dit geval zal een rustend violet in het voorjaar genieten van een overvloedige bloei.

  antwoord
 3. Logvinova Olga

  Ik wil mijn bewezen tips over het bemesten van kamerplanten delen.
  ■ Voor mij was het een ontdekking dat glucose kan worden gebruikt als topdressing, die in een apotheek wordt verkocht. Eén tablet glucose wordt verdund in een liter water, deze oplossing water of spuit de planten niet vaker dan één keer per maand.
  ■ Ik adviseer ook het gebruik van korsten van mandarijnen en sinaasappels. Ik hak de citrusvrucht van citrusvrucht, vul hem met ongeveer een derde liter pot, giet het over met kokend water. Ik sta 24 uur lang op "citrusmeststof". Dan filter ik, breng ik het volume van de infusie naar een liter schoon water en geef ik de bloemen water.
  ■ Een uitstekend product - houtas, dat kalium bevat,
  fosfor, magnesium, calcium, ijzer, zink en zelfs zwavel. As kan eenvoudig worden gemengd met de grond wanneer planten worden getransplanteerd. U maakt het substraat dus niet alleen voedzamer, maar desinfecteert het ook, waardoor de wortels die tijdens de transplantatie zijn beschadigd niet zullen rotten. En uit de as bereid ik een vloeibare topdressing: 1 st.l. Ik veras as in 1 l water.
  ■ Voor het voederen gebruik ik water van het wassen van de granen (boekweit, rijst, gierst, enz.).
  ■ Bewateren van bloemen en infusie van aloë. Twee vellen malen en giet 2-kunst. warm water. Dag waarop ik aandring, voeg dan 2 l water toe.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar