4 recensie (s)

 1. Raisa MATVEEVA, Cand. biol. wetenschappen

  Als je nog geen minerale en organische meststoffen, pesticiden of turf hebt bereid, probeer dan deze werken in de eerste helft van maart te voltooien.

  En controleer en repareer indien nodig ook de inventaris, kassen, kassen.

  antwoord
 2. Tamara ROMANOVETS, Svetlogorsk

  De lente begint met het zaaien van spinaziezaden, die van leemachtige bodems houden en goed groeien in mijn tuin.
  Op de gegraven tuin breng ik ureum (20 g per 1 sq.m). Ik effen de grond met een hark.
  Voor het zaaien de zaden worden geweekt voor twee dagen in warm water, het veranderen van het elke 6-8 uur. Gedroogde op de handdoek en een zeug in 5-8 cm van elkaar op een diepte 2 cm, waardoor er tussen de rijen 20 30-cm. Na het zaaien verbrijzeling aarde, gedrenkt en bedekt met een warm water in 3-4 dagen jute. Van boven zet je een kleine boog en gooi je een film. Na 10-14 dagen verschijnen de eerste fotosessies. Dan trek ik de jute uit.

  antwoord
 3. Olga GRIBKO

  Zodra de sneeuw valt, bedek ik het gebied onder de salade met een zwarte film en laat het een week staan. Wanneer de grond ontdooit, ik ben het indienen van humus (een emmer op de 0,5 1 m²). Slazaden 12 uur gedrenkt in de asoplossing (1 tl houtas smelt 1 l water). Droog licht op een papieren handdoek. Shoyu in warm water gemorst op bodems zaad -1 2 2 3-cm van elkaar op een diepte-1 1,5 cm tussen de rijen reactie-15 20 cm zaaibed gezaaid herbergen spingebonden, dan - .. Film. Wanneer de scheuten, onderdak gehuurd voor de dag, en 's nachts naar de film in kleine buiging te trekken. De bladeren van de koude salade zijn niet bang en zijn bestand tegen vorst op korte termijn.

  antwoord
 4. Antonina Repin, Volgodonsk

  In maart morst ik overvloedig de grond in het broeinest met warm water en sluit de structuur. Wanneer de bodem volledig is ontdooid, het los en zaaien de zaden van de mosterd blad sla op de diepte 1 cm. Tussen de rijen te verlaten 25 cm. De eerste 3-4 dagen elke 6-7 uur zet in een kas warm water flessen. Toen ik vormden de eerste echte blad, kloven zaailingen, waardoor er tussen hen 5-8 cm. Watered gewassen verwarmd water. Wanneer de hoogte van de stelen 10 cm bereikt, begin ik de bladeren af ​​te knippen. Ik voeg ze toe aan salades.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar