hoe 1

  1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

    Heesters kunnen tot half september worden herplant. Een transplantatie in de vroege herfst is het minst pijnlijk voor planten - zelfs volwassen exemplaren kunnen op dit moment goed wortel schieten.
    Bessen en kruisbessen worden bij het planten begraven en frambozen daarentegen planten zo dat de wortelknie zich alleen op 2-3 cm dieper bevindt. Scheuten die een frambozenstruik vormen, ontwikkelen zich van grote basale knoppen, die beschermd moeten worden: ze breken gemakkelijk af. Het is niet nodig om de grond sterk te comprimeren onder frambozenaanplant - als de radicale knoppen beschadigd of diep begraven zijn, kan het vruchtdraaien van de struik op 1-2 jaar blijven hangen.

    antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar