2 recensie (s)

 1. Julia Andreevna Kiseleva, Moskou

  Vele jaren droomde ik van een kleine muur van rozen in de voortuin of in de tuin. Maar ze wisten niet hoe ze moesten kiezen voor haar resistente en toch effectieve planten. Tijdens het creëren, kwam ik erachter dat hagen worden gevormd uit struiken (parkrozen).

  Ze bloeien en bloeien zeer geurig, groeien in de tuin zonder enig onderkomen voor de winter. Maar om de meest voorkomende hondsroos Ik wil niet, zodat we kozen voor de luxe van hoogwaardige park rozen 'FJ Grootendorst', 'Pink Grootendorst' en 'Madame Boll' te zetten.

  antwoord
 2. Sergei

  "Buren hebben me herhaaldelijk gevraagd om mijn prachtige rozen te vermenigvuldigen"
  Ik kweek twee struiken van een parkroos, waarvan voorbijgangers vaak komen. En vrienden gaan naar de site om de planten dichterbij te zien en vragen wat voor soort schoonheid dit is. Deze rozen zijn niet geschikt voor boeketten: ze hebben geen bloemen, bloemen vallen snel af. Maar ze versieren de site van half juni tot vorst. Bloemen worden verzameld in bloeiwijzen, eenzaam zijn alleen op de dunste scheuten, en bij grote bloeiwijzen is het mogelijk om tot anderhalf tien te tellen. Wanneer een borstel vervaagt, bloeit de volgende.
  Voor de winter, verbergen deze rozen zich niet, slechts laag struikgewas de aarde met struiken. In de lente verwijder ik het overtollige land, snij bevroren takken af ​​naar gezonde gebieden en stap ze op een groot vel dik papier, en leg er een touw onder. Deze voorzorgsmaatregelen zijn nodig omdat de rozen erg stekelig zijn. Ze in papier verzamelen, de bundel met een touw trekken en op een zodanige manier in het vuur gooien dat het lukt nooit te prikken.
  Buren hebben me herhaaldelijk gevraagd struiken te vermenigvuldigen, ze willen ook zo'n schoonheid op de site hebben. Ik deel de stekken, leg uit hoe je ze moet rooten. Maar het blijkt helemaal niet. Ik weet niet waarom, want toen ik vijf jaar geleden de eerste drie stekken bracht, plantte ik ze in de grond, bedekte ze met gesneden plastic flessen, en iedereen raakte snel vertrouwd.
  Daarom besloot ik om vrienden te helpen door een twijgje te rooien om te rooten. Ik heb op deze manier meer dan eens rozen op hun eigen wortels gepropageerd. Neem een ​​dun takje aan de zijkant van de struik en druk erop met twee kasseien ter grootte van een vuist (grote stenen mogen niet worden gebruikt, want onder hen zal het droog zijn en voor beworteling is vocht nodig). Eén kasseien genoeg, zo overwoekerd onkruid stammen kunnen verdringen stond, en hij niet de wortels te geven. Of de steen kan worden bewogen tijdens het wieden en de tak zal boven de grond uitsteken.
  In de laatste herfst van de graven uitgegraven.Vooraf, het afsnijden van de geperste tak van de moeder bush. De wortels werden erg groot, we moesten een deel afknippen om de wortels van de moeders struik niet te beschadigen, de opening is te diep. Het bleek dat tijdens het seizoen de wortels op twee plaatsen verschenen. Buurman bracht een gat uit het gat en bood aan om het onmiddellijk in twee struiken te verdelen. Ik waarschuwde dat ze na het planten goed moeten worden bewaterd en in de toekomst (vóór de winter) de aarde niet mogen uitdrogen.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar