3 recensie (s)

 1. Natalia Bryansk

  In afwachting van het kweken van zaailingen wil ik het advies van de dorpsbewoners delen. Vaak strekken bloemenzaailingen zich uit. Geplant in een bloementuin, is zo'n zaailing niet alleen lelijk, maar ook lang ziek.

  Groei het gedrongen en bossig helpt me knijpen. Ik begeleid haar. wanneer er ten minste 5 paar echte bladeren ontstaan. Wanneer ik de plant knijp, verwijder ik het bovenste deel van de fotoshoot. Dit vertraagt ​​de groei en bevordert het ontwaken van de lagere toppen, van waaruit de laterale scheuten gaan.

  Ik merkte dat vooral knijpen de wens van één jaar Levko, Chabot kruidnagel, Drummond Flox, verbena, zinnia, ageratum. Salvia. Ik denk dat mijn advies nuttig zal zijn voor veel inwoners van de zomer.

  antwoord
 2. gast

  Ik zal waarschijnlijk voor veel zomerreizigers naar het heilige slingeren, maar ik kan niet anders dan één belangrijk nadeel bespreken van de methode van Mitlaider, allemaal heel aantrekkelijk.
  Terwijl ik meer dan een jaar 'Dacha' opschreef en elk nummer van kaft tot kaft las, besefte ik dat de fans van deze methode het onzeker evalueren. Al hun argumenten passen in twee woorden: handig en probleemloos. En ik wil deze mensen vragen om onder hun voeten te kijken.
  Hier sta je op het meter brede spoor tussen je geliefde dertig
  tysantimetrovymi bedden. Ja, u kunt zonder problemen elke plant gemakkelijk bereiken. Ja, het is ook handig om het land te bemesten. En denk nu aan dezelfde vruchtbare grond die u zo rijkelijk onder uw paden hebt geleid. Hoeveel daarvan was bijna verloren. Denk kleine verandering? Dat zou ik niet zeggen. Natuurlijk, als je land met een hectare hebt, dan kan dit niet
  tekenen. En hier hebben mijn buren bijvoorbeeld een perceel in de buurt van het huis dat slechts 0,3 honderd beslaat. Ik kan me nauwelijks voorstellen wat voor soort ogen ze naar me zouden hebben gekeken, ik stelde voor dat ze hun tuinpleisters met een breedte van een meter zouden verspreiden. Trouwens, ik heb meer dan zeshonderd vierkante meter, maar ik kan me zo'n luxe nog steeds niet veroorloven.

  antwoord
  • Igor

   8 acres (40m x 20m). De helft is beplant met aardappelen. Een kwart beslaat een huis met een veranda, met een bloementuin, een plaats voor een auto, een waterval met een vijver en een waterput. Een ander kwartaal is 6-bedden, twee rijen frambozen, verschillende struiken met verschillende bessen, een kas van 6-meters en twee broeikasmeters bij 4. Plus een voorbereide plek voor een schuur en een douche. Ja, en het toilet heeft een vrij groot gebied dan normaal, vanwege de grootte en de gebouwde veranda met een balkon) Ja, ja) Het is gewoon om het te zien)
   Eén baan, een halve meter breed, loopt in het midden, scheidt de aardappelen van het andere deel. Het tweede pad is een meter lang, of misschien breder, bij het hek, van de poort naar het toilet, licht buigend rond de rijen frambozen. Nou ja, plus aangrenzende tracks allemaal, nou, die zijn niet meer dan een halve meter.
   Ik geef toe dat op sommige plaatsen de plaats irrationeel is gebruikt, maar toch voelen we geen ongemak en gebrek aan ruimte. Alles is mooi en comfortabel.

   antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar