3 recensie (s)


 1. En Angelica bijvoorbeeld is goed in onze omstandigheden zal groeien?
  Nu kies ik ervoor om te adviseren dat het minder wispelturig is om te vertrekken.

  antwoord
 2. Ekaterina Kukharskaya

  Welkom! Ik wil een paar rozen bezitten, kies een lange tijd)) mijn vrienden adviseerden me om zaailingen van rozen te kopen die geplant hadden, niet klagen) de bloemen zijn erg mooi))

  antwoord

 3. Uitstekend, informatief en informatief artikel. Heel erg bedankt voor dergelijk waardevol materiaal. Alles is stap voor stap beschikbaar. Net op de datsja maakte ik een kluitje van het land voor rozen en wilde rozen planten in de herfst, maar ik had een vraag over het kiezen van een verscheidenheid aan rozen, ik hoop op je hulp. Ik kan niet beslissen
  Dank

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar