2 recensie (s)

 1. Tatiana IVANOVA, Tula

  Verwende compost
  Ik wilde compost gebruiken in de herfst om de aarde te graven, maar ik merkte dat er een beer in begon te graven. Ik ben bang dat je deze compost nu niet kunt gebruiken, omdat de kraanwagen zich over de hele site zal verspreiden. Wat moet ik doen met mijn composthoop?

  antwoord
  • Tatiana

   Compost is een van de favoriete plekken voor volwassenen (volwassenen) van de beer en de tussenstadia van zijn levenscyclus (eieren, larven). Maar vernietig onmiddellijk de compost wanneer deze plaag verschijnt, je moet eerst vechten met de beer. Als het verrotte deel alleen voor het volgende jaar wordt gebruikt, moet het worden verstrooid en in de kou worden bewaard. Lage temperaturen zijn schadelijk voor de beer. Als in de nabije toekomst kunstmest moet worden gebruikt, wordt compost behandeld met speciale oplossingen. Bijvoorbeeld een sopje. Volwassen individuen klimmen naar de oppervlakte waar ze gemakkelijk kunnen worden vernietigd. Je hoeft niet bang te zijn - zeep en goedkoop wasmiddel zullen de gekweekte planten niet schaden. Ook effectief zijn preparaten die een bover-paddenstoel bevatten. De sporen van deze schimmel, die in het lichaam van ongedierte ontkiemt, scheiden gifstoffen af ​​die dodelijk zijn voor de beer.

   antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar