hoe 1

 1. Alexey SERGEYEV, Voronezh Region

  Tussen ons huis en de garage is een ruimte van enkele meters. We hebben besloten om deze 2 gebouwen onder één dak te combineren. Eerst hebben we 3 palen tussen huis en garage op dezelfde afstand geplaatst. Hiervoor werden staven met een doorsnede van 100 x 100 mm gebruikt. Beton werd in de putten gestort waar ze werden geïnstalleerd.

  De palen waren zo geplaatst dat ze op dezelfde lijn lagen tussen de gevels van het huis en de garage. Eén verticaal werd geïnstalleerd in het midden van de toekomstige overkapping. Weliswaar moesten de stellingen later met bijna 10 cm worden vergroot.Op het dak van het huis en op het dak van de garage lagen de ongelijke staven van hetzelfde gedeelte. Omdat ze allebei bedekt zijn met een zachte dakbedekking, veroorzaakte het geen problemen.
  Horizontaal genaaid op de kist van beide daken. Het huis heeft een zadeldak en de garage heeft een zadeldak. Om het water af te laten lopen en geen sneeuw
  neergelegd, het dak van de luifel die ze met elkaar verbond, deden we in een geschikte hoek. Om dit te doen, werd een balk genaaid op het dak van het huis hoger dan op het dak van de garage. Vervolgens werden verticale staven met een doorsnede van 50 × 100 mm verticaal gelegd. Omdat de afstand tussen de garage en het huis groot is, werden ze eerst genaaid aan de horizontale balken op het dak van het huis en aan de staanders. En dan op dezelfde manier naar de horizontale balken op het dak van de garage. Om de betrouwbaarheid van de constructie te garanderen, werden er dwarsbalken van onderaf aan bevestigd. Vervolgens legden ze de planken. Er werden vochtbestendige multiplexplaten op genaaid en er werd een zacht dak op geplaatst. De vloer tussen de garage en het huis was bedekt met puin en gestort met een oplossing van beton. Nu kunt u onder deze luifel ontspannen en zelfs kebab bakken!

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar