6

6 recensie (s)

 1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  RRP

  antwoord
 2. Anna

  Hallo Vertel me alsjeblieft, wat is een stapel peren op kweepeer? En waar kan dit beest nog meer zijn? Dat zo'n peer (in kweepeer) de beste smaakkwaliteiten heeft? Hoe smaakt het, vorstbestendigheid? Ik zal heel erg dankbaar zijn voor het antwoord. Bedankt.

  antwoord
 3. De lezer (nitsa)

  - Er is niets verrassends in dit. Een wilde peer, gekweekt uit een zaadje, bloeit meestal niet eerder dan in 10 jaren na het planten. Soms moet de bloei langer wachten. Geënt in de kroon van een wilde perenvariëteit, voelend de invloed van de "wilde", ook zonder haast om vrucht te dragen. Wacht, de oogst zal zijn. Maar als je niet wilt wachten, kun je de overgebleven takken planten met cultivars.

  antwoord
 4. De lezer (nitsa)

  De tuin groeit peren, geproduceerd uit zaad. Wanneer de boom is gegroeid, geënt op de kroon een paar stekken van het ras Tsukrovka en 2 takken gelaten zoals het is. Boom werd goed (trunk al 24 cm in diameter), en de vrucht is nog aanwezig. Vorig jaar 3 geënte takken verschijnt een paar bloemen, die groeien vanuit de 1 -2 peren en takken die nog niet helemaal is nog nooit gebloeid hebben gevaccineerd. Wat is de reden?

  antwoord
 5. De lezer (nitsa)

  - Stekken moet aan weerszijden worden geplaatst gesplitst tegen de schors het cambium lagen van de Scion en onderstam uitlijnen. Als de papiersoort erg dik is, kunt u een kruisvormig splijten maken en daarin 4-stekken invoegen. Ze moeten worden verscherpt
  met een wig, een smalle zijde zonder een schors om diep in de kloof te steken, en breed (met schors) - naar buiten. En de vaccinatie in de splitsing kan met succes worden vervangen door enten achter de schors (het wordt uitgevoerd tijdens sapstroom), waarbij de onderstam veel minder wordt beschadigd.

  antwoord
 6. De lezer (nitsa)

  Hoe de steel goed te positioneren bij het enten in een spleet, als deze meerdere keren dunner is dan de telg?

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar