2 recensie (s)

 1. Ludmila

  In een goed ontwikkelde volwassen de¬reve appel kan groter 100 duizend. Tsvet¬kov om te oogsten po¬lucheniya optimalno¬go (150-200 kg) zijn moeten niet alleen meer 2 duizend. Eierstokken. Alle defecte en niet-bestoven door bijen bloemen al vallen che¬rez 1-2 weken na de bloei. De rest van de eierstok begint zich te ontwikkelen. Maar het gebeurt te veel. De boom is niet in staat uit alle eierstok en vol fruit om te groeien in half juni stelt de "overschot" - voornamelijk onrijpe fruit (dit is de zogenaamde natuurlijke verzakking van de eierstokken). En de resterende vruchten van de plant beginnen te groeien en nemen snel in omvang toe.
  Maar soms beginnen steeds meer en minder grote appels af te vallen.
  De redenen:
  - langdurige droogte of, omgekeerd, wateroverlast;
  - schade aan fruit door de appelmot;
  - De sterke ontwikkeling van parsha en andere bladvlekken.

  antwoord
 2. Lyudmila Semenova, regio Voronezh

  Om welke reden zijn nog niet volledig rijpe appels beginnen af ​​te vallen?

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar