6 recensie (s)

 1. gast

  Voor de snede worden bloemen met een lange steel gebruikt, die niet lang in het water vervagen. Onder hen zijn amberboa musky, arctotis hybride, jaarlijkse aster, rechtopstaande goudsbloemen, blauwe korenbloem, weelderig venidium, verbena buenos ayr en hybride, prachtige gaillardia, gatsaniya hybride, kruidnagel met baard en Chinees, heliotroop, bloeiend gips, gipskruid, bolvormige homofrenie, Ajax en velddelphinium, zoete erwten, gekerfd kermek, coreopsis-verven, kosmos dubbel geveerd en grijsgeel, driemaands xanthemum, driemaands lavatera, gouden lamarckia, lonas eenjarig, tweeledig, geelgeel, roodgeel, geelgeel, roodgeel, geelgeel, roodgeel, geelgeel, roodgeel melig, hormoonachtig en felrood, salpiglossis is ingekerfd, scabiosa is donkerpaars, tabak is gevleugeld en bos, baardmassa, chrysanthemum wordt gekield en gekroond, pinia is elegant en smalbladig, emilia is felrood, euphorbia grenst.
  Ala van elke soort is er een bepaalde afkapperiode. De beste tijd is wanneer de knoppen gekleurd zijn of beginnen te bloeien. Het is raadzaam om niet bij nieuw weer te maaien, in de vroege ochtend of late avond, wanneer de bloemen zoveel mogelijk verzadigd zijn met water. Naast de basismethoden voor zorg, is het raadzaam om vanaf de ontluikingsperiode regelmatig topdressing met fosfor- of complexe meststoffen voor bloemen.

  antwoord
 2. Gast

  Welke zomer kan worden gebruikt om te snijden?

  antwoord
 3. Gast

  De gedroogde bloemen kan worden gebruikt amarant paniculata en staart, gevleugeld Ammobium gelihrizum pritsvetnikovy, helm en pritsvetnikovy (limieten, immortelle) gelipterum Gombolta, Menglsa, roze (akroklinum) gomfrenu Haag bolvormige, verbena Buenos ayreskuyu, Celosia argentea vorm kam en luchtig, Kermek (Limonium) gegolfd, krasperdiyu bolvormig, eivormig Lagurus Lamarck gouden, Lonas jaarlijkse, molutsellu glad, Nigella Damascus en de Spaanse, Nikandru fizalisolistnuyu, schurftige stervormige en donkere n urpurovuyu, duizendblad, suhopvetnik (kserantemum) per jaar.
  Planten zijn erg belangrijk om te snijden om te drogen op een droge, zonnige dag. Van | Vocht op de bloemen verschijnen bruine vlekken en bij onvoldoende ventilatie tijdens het drogen kunnen ze rotten. Deze planten zijn pretentieloos in de teelt. Het is wenselijk om celosia, homphrenes, kermeks, gelichrises door zaailingen en de rest te laten groeien - door direct in de grond te zaaien.

  antwoord
 4. gast

  Welke zomer kan worden gekweekt als gedroogde bloemen? Wat hebben ze nodig?

  antwoord
 5. De lezer (nitsa)

  Bijna alles (hoewel het beter is om eind juni te beginnen met zaaien, krijgen jonge planten in de herfst een grote vegetatieve massa). Eind juni - juli kunt u madeliefjes, vergeet-mij-nietjes, dipsacus (bult), Turkse kruidnagel, manengerst en digitalis zaaien. Het is beter om niet in richels te zaaien, maar in diepe dozen of potten die in halfschaduw zijn gegraven met gestoomde grond (om het opkomen van onkruid uit te sluiten). De grond moet niet alleen worden gestoomd, maar ook los om verder te kunnen plukken. Gewassen moeten worden bedekt met een niet-geweven stof om vocht vast te houden.
  Jonge scheuten worden ook onder een brandnetel gehouden en worden dagelijks bewaterd. Het is beter om ze vroegtijdig te verbreken, zodat ze snel "zwaarder" worden. Als je te veel uitstel met een oogst, zal dit een negatief effect hebben op de timing en bloei van het jaar volgend jaar.

  antwoord
 6. De lezer (nitsa)

  Met de zomer, bedankt, uitgelegd en iemand verteld dat sommige biënnales midden in de zomer gezaaid kunnen worden?

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar