hoe 1

 1. Yuliana PULENKOVA. Krasnodar-gebied

  Op de een of andere manier vond ik de Zuid-Afrikaanse bloem leuk, vergelijkbaar met een kamille. Hij had dezelfde bladeren en bloemen, alleen van een ongebruikelijke kleur. Het bleek gatsaniya of gazaniya te zijn. Nadat ik twee planten had gekocht, plantte ik er een in een zonnige voortuin en de andere waar een deel van de dag werd verduisterd door pioenrozen (er was geen andere plaats). Nadat ik tijdens het seizoen beide planten had waargenomen, kwam ik tot de conclusie dat de schaduwrijke struik op een zonnige plek iets erger bloeide dan gatsaniya.
  Toen de kou kwam, besloot ik Gatsaniyu in potten te transplanteren. Eén struik achtergelaten op een koele plaats (in een kas) en zelden bewaterd, een andere leidde naar een huis waar de temperatuur hoger was dan 20 ° en regelmatig werd bewaterd. Naar het gewicht-
  niet slechts één struik kamille was bij me gebleven ”- die in de kas overwinterde. In april heb ik hem veilig in de voortuin geland.
  Dit jaar probeerde ik Ganzaniyu door zaailingen te laten groeien. Ik kocht een zak met zaden, ze bleken behoorlijk groot te zijn, dus ik plantte in maart in rijen op een verspringende volgorde en liet 2-3 tussen de zaadjes achter.
  Ze legde een cellofaanzak op een bord en legde het op een licht venster. Zaailingen verschenen in 1,5 weken. In mei verhuisden mijn "madeliefjes" naar de voortuin.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar