6

6 recensie (s)

 1. Tamara Veniaminovna

  Vreemde knoflook
  Ze gaven me een stuk knoflook zo groot als een vuist. Ik heb nog nooit zo'n wonder in mijn leven gezien, ik was zeer verrast. Geplant in de herfst als gewone knoflook. In de lente, van onder de sneeuw, stak de spruit al ergens uit op 10 cm en begon toen erg snel aan kracht te winnen. In juli was de bloemstengel al een meter lang. Ik wachtte tot de zaadjes in de dozen zwart werden (dat wil zeggen, rijp), ze afsnijden en in linnenzakken vouwen. En die gigantische tand die vorig seizoen werd geplant, dit najaar opgegraven. En hij werd nog groter in omvang. En wat te doen naast hem, ik weet het niet: het is onaangenaam, de geur is slecht, niemand wil het van mij. En hoe dan ook, wat is dit voor knoflook? Hoe is het nuttig? Waar moet het worden toegepast?

  antwoord
  • Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

   Deze rocombel moet de greens eten en de wortel van de vrucht is om thermo te koken of te marineren

   antwoord
 2. Natalia

  hallo, ben al heel lang op zoek naar deze knoflook. Waar kan ik het kopen? HULP het alstublieft kopen. Alvast bedankt.

  antwoord
  • Александр.

   Ik groei het vijfde jaar en ik ga over op gewone knoflook

   antwoord
 3. Victoria

  Onlangs hoorde ik over de ongewone boog van rockabilly, vergelijkbaar met knoflook. Ik kreeg de droom om thuis te beginnen. Maar ik weet niet hoe ik hem moet benaderen. Vertel me waar te beginnen, waar te planten, op welke grond, wanneer schoon te maken en hoe kinderen en lampen te houden? En zal het in het algemeen groeien in ons harde klimaat?

  antwoord
 4. Светлана

  Onlangs bracht een buurman knoflookteentjes van enorme omvang, die ze Amerikaanse knoflook noemden. Ik dacht, het vergelijken van de foto in het tijdschrift, het is een rocambole. En op een dag bracht een dochter uit het werk bijna dezelfde lamp mee, maar haar werd verteld dat het een slakboog was. Wat is het verschil? Kunnen ze worden gegeten door een lamp of op een andere manier? Of misschien is het hetzelfde?

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar