hoe 1

 1. Sergei

  toevoegen
  Actief groeiende en bloeiende kamerplanten strooien regelmatig (maar niet door bloemen!) En geven ze tijdig water. Voed ze.
  Planten die gevoelig zijn voor wateroverlast (gesnerievye, etc.), water voorzichtig, om hun verval te voorkomen.
  Vetplanten blijven in het volle licht, water matig en voeden niet.
  Cyclamens, waarin de periode van rust voorbij is, overplanten naar verse grond.
  Instanties die de afmetingen van de container hebben overgroeid, worden overgebracht naar grotere containers. Verwijder voor grote kamers een paar centimeter van de bovenste laag grond en strooi er vers over.
  Verminder eind augustus het water in bol- en knolgewassen, waarbij het bovenaardse deel (gloxinia, enz.) Sterft in de herfst om hen voor te bereiden op rust. Verminder ook de drenken van azalea's en camelia's, die bloemknoppen hebben geplant.
  Tegelijkertijd brengen alle kamerbloemen die de zomer doorbrengen in de natuur het huis binnen. Vóór deze, was de planten en containers waarin ze groeien tegen stof. Groene huisdieren geplant in de volle grond, getransplanteerd in potten.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar