1

hoe 1

 1. Michael VOOR HET RECHT. Regio Voronezh

  De oorvrouw heeft overwonnen!
  De oorworm (of takje) verschijnt op plaatsen met een hoge luchtvochtigheid. zij
  erg vraatzuchtig en kan het gewas snel vernietigen. Er zijn verschillende methoden om een ​​vervelende plaag aan te pakken.
  Maak de bedden schoon van onkruid, gebladerte en rottend hout. Verzamel ongedierte handmatig en behandel de site vervolgens met een infuus van ui en knoflook. Voor sproeien is een kruideninfusie van alsem, boerenwormkruid en duizendblad geschikt. Het is niet overbodig om wasmiddel toe te voegen.
  Plaats 's ochtends oude vodden of kranten op plaatsen waar de oorwurm het meest is. Het is raadzaam om ze in de schaduw te plaatsen. In de avond, val de vallen met kokend water, en de tweeling sterft onmiddellijk. In het najaar moet je een site graven.

  Antwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.