2 recensie (s)

 1. V. Petrova, de stad Sotsji

  Ik heb kiwizaad gezaaid, ik ken het cijfer niet. In het tweede jaar groeit een liaan ongeveer 2 m lang. Zal het vrucht dragen? Of is het koud en beter om de plant in het appartement te houden?

  antwoord
  • Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

   Ik heb kiwizaad gezaaid, ik ken het cijfer niet. In het tweede jaar groeit een liaan ongeveer 2 m lang. Zal het vrucht dragen? Of is het koud en beter om de plant in het appartement te houden?
   Kiwi, of actinidia Chinees, groeit en frustreert alleen succesvol in de subtropen en warme gebieden van de gematigde zone. Het is bijvoorbeeld met succes gekweekt in Italië, Macedonië, Frankrijk, Japan en China.
   Onlangs is kiwi gefokt in de zuidelijke regio's van Rusland. De eerste industriële plantage werd gelegd in 1988 op het Adler-experimenteerstation (in Sochi). De gewassen toonden de vooruitzichten van deze cultuur aan de kust van de Zwarte Zee van het Krasnodar-gebied.
   Dus kiwi in de open grond in jouw regio is in staat om toe te geven. Maar onthoud dat voor het fructificeren van een tweehuizige variëteit op verschillende "vrouwelijke" planten je één "mannelijk" nodig hebt.
   Maar op de middelste rijstrook leeft de vitamine liaan alleen in potcultuur. Helaas mist ze hier licht en warmte, dus het is moeilijk om te wachten op vruchtvorming. Maar deze plant is decoratief en vruchteloos. Om smakelijke bessen te verkrijgen in een koel klimaat, worden verwante kiwiplanten gekweekt - actinidia colomicta, argument.

   antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar