hoe 1

 1. Yana ROCHKUS, Sint-Petersburg

  De kunst van het water geven
  Weet je hoe je een gietschema moet opstellen dat niet alleen je energie zal besparen, maar ook de aanplant ten goede komt?
  Er zijn een paar eenvoudige regels: alle groenten, behalve tomaten, moeten 's morgens of' s avonds worden bewaterd. Tomaten houden niet van vocht en als ze 's avonds worden bewaterd, kunnen ze ziek worden met phytophthora. Probeer de planten water te geven onder de wortel of in de rij, zodat de druppels water geen bladeren verbranden.
  Squash, pompoen, squash voordat vruchtlichamen elke 1 5 dagen gedrenkt in de periode van vruchtvorming -1 elke 2-3 5 dagen liter per plant.
  Ui en knoflook van mei tot juli in de eerste ontwikkelingsfase, wanneer de veren verschijnen, moeten in 1-dagen 10-tijden worden besproeid. Voor de beste koppelende bollen in juli om te stoppen met water geven.
  Wortelen met veel water worden glad en sappig. Op zandige leembodems, binnen 1-2 dagen water geven, op leemachtige bodems - 2 keer minder. Wanneer komkommers in de volle grond worden gekweekt voordat ze vrucht dragen, moeten ze binnen 2-3 dagen worden bewaterd (5-7 liter per 1 vierkante meter). Tijdens vruchtvorming vaker en overvloediger.
  Radijs houdt van water en zal niet bitter zijn als het door 2-3 dagen wordt besproeid.
  Witte kool aan het begin van het seizoen heeft een verhoogde behoefte aan water. Een jonge plant heeft 1-2 liter water nodig en in de fase van het zetten van koolkoppen - 3-4 liter.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar