2 recensie (s)

 1. Vyacheslav DEREZHNY

  Elementen van het dacha-decor die ik maak van geïmproviseerde materialen. Waarom zou u geld uitgeven aan hun aankoop, als iedereen op de site zeker een massa afval vindt die geschikt is voor handwerk? Bovendien. door hem in het bedrijf te laten werken, versier je niet alleen de site, maar onderhoud je ook de toestand van het milieu.
  Stel dat een tak van een appelboom is afgebroken. Zaag het in stukken en effen het pad met zaagsneden. Of graaf een blok loodrecht op de grond, klop tot aan de bovenkant een omgekeerde, lekkende bak, geschilderd onder een vliegenzwam - dat is de schimmel. Bedek lekkende emmers met felgekleurde verf, vul ze met aarde, zaai er pittige kruiden in - je krijgt decoratieve bloempotten. Verdiep het verlopen bad in de grond langs de rand van de zijkanten, vul het met water, bedek het met stenen, plant het met bloemen - het mini-meer is klaar. Graaf onnodige banden rond de bloementuin, schilder ze - er komt een helder hek uit. Als er veel glazen flessen zijn verzameld, kan er ook een hek van worden gemaakt door in een rij tot de helft te graven. Vouw de banden op elkaar, schilder, vul met aarde, plant komkommers bovenaan - je krijgt een mooi verticaal bed.

  antwoord
 2. Violetta MAKSIMOVA, Voronezh

  Decoratieve ouderling-moeder
  Ik kende alleen vlierbessen van Andersen's sprookje 'De bejaarde moeder', dat wil zeggen, wist feitelijk niets. Ze wilde haar echter graag in haar tuin planten. Begonnen om vrienden over deze cultuur te vragen, en het bleek dat niet elke ouderling eetbaar is. Vruchten zijn rood en kruidachtig in voedsel kan dat niet. Deze struiken worden gekweekt voor decoratieve doeleinden, evenals voor het afschrikken van muizen en ander ongedierte (bloemen hebben een sterke geur).
  Maar je kunt zwarte vlierbessen eten. Bovendien, uit de bloemen bereiden medicinale drankjes en infusies. Naast zwart kun je ook vlierbessen Canadees te koop vinden. De vruchten zijn ook eetbaar.
  Nadat ik in de kwekerij een zwarte vlierbessenzaailing had gekocht, heb ik deze op een zonnige plek geplant, omdat, zoals ik werd gewaarschuwd, in de halfschaduw de takken zullen uitrekken en de bladeren niet zo decoratief zullen zijn. Dit geldt vooral voor bonte vormen. Vlierbessengrond moet vruchtbaar en voldoende vochtig zijn. Het is belangrijk om de plant voldoende oppervlakte te geven, omdat deze na verloop van tijd in de breedte groeit. In het vroege voorjaar moeten extra takken gesnoeid worden - dit stimuleert de groei van nieuwe scheuten.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar