4 recensie (s)

 1. Inessa Konyukhova, Tomsk

  Hoe bloeien Rambler-rozen en welke variëteiten te kiezen?

  antwoord
  • OOO "Triest"

   Rambler is een groep klimmende kleinbloemige rozen met zeer flexibele en lange scheuten (3-5 m). Ze bloeien een keer, heel overvloedig en vrij lang met weelderige bloeiwijzen van 5-7 tot tientallen bloemen op de scheuten van het tweede jaar. Jonge scheuten van het huidige seizoen vormen geen bloemen. Ramblers zijn geweldig voor het kweken in de buurt van bogen en pergola's. De meeste variëteiten worden verkregen door kruising van de klimroos Vihura en multiflora. Ze kunnen ook gebruikt worden als bodembedekkende rozen. Sommige soorten rozen Rambler: Red Rambler, Crimson Rambler, Al-Brighton Rambler, Muninkton Move Rambler, Goldfinch Rambler.

   antwoord
 2. Zinaida Zakharchenko. Pskov

  Welke rozen zijn nu erg populair?

  antwoord
  • OOO "Triest"

   Smaken en voorkeuren zijn voor iedereen anders. De meest stabiele en niet-controversiële zijn de rozen van de kinderdagverblijven Cordes, Tantau (Duitsland), Austin (Engeland). Niet slecht toon zelf rozen van de Franse kwekerij "Mei-yang". Jaarlijks presenteren de veredelaars op de tentoonstellingen nieuwigheden over hun arbeid.

   Daarom is de keuze heel individueel.

   antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar