4 Reacties

 1. Roman Aleksandrovich Kulish, kunst. Platnirovskaya. Krasnodar-gebied

  KOMKOMMERS LIJKEN NIET VAN ZUUR
  Hier is mijn bewezen advies voor inwoners van de zomer en vrachtwagenboeren. Bij het kweken van komkommers, raad ik je aan om op een belangrijke regel te letten: ze houden niet van zure grond, maar bij bemesting met minerale meststoffen wordt de grond geoxideerd. Zuurgraad moet worden verminderd. Geef de grond eenmaal per maand water met vers gedroogde kalk (0,5-glas limoen per emmer water). Op m2 besteed ik 1 l oplossing. Ook kunt u in plaats van kalk as (0,5-glas as per emmer water) gebruiken. Ik zou blij zijn als mijn advies zou helpen.

  Antwoorden
 2. I. KONEVA, Pikalevo

  Cucumber Bed - West Course
  Geoogst - en bereid onmiddellijk een komkommerbed voor. Het is noodzakelijkerwijs gelegen van oost naar west. Ik graaf een greppel, leg de bovenste laag aarde in de buurt.
  Aan de voet van de greppel leg ik langzaam de overbegravende bladeren, de toppen en de putjes weg. Daarna leg ik een laagje mest, daarop weer een laag aarde, en weer een laag mest.
  Beëindigt de bergrug een laag goed tuinland. De herfsttraining is voorbij. In de lente blijft het alleen om de boog te leggen en komkommers te planten.

  Antwoorden
 3. Lyudmila Fedorova. Regio Pskov

  Komkommers op appel
  In de tijd van mijn jeugd was er een anekdote over een ongelukkige fokker die de berk achter dille beklom, en de watermeloen viel op hem vanuit een appelboom. Watermeloenen zijn geen watermeloenen, maar hier zijn komkommers in onze appelboom best schattig!
  Vorig jaar was de tuin met komkommers in de buurt van de appelboom, in de buurt van de zuidelijke rand van de tuin. De takken van de boom strekken zich uit naar het zuiden, dat wil zeggen naar de komkommerbedden toe en groeien vrij laag. Toen de schuilplaats uit de komkommers werd verwijderd, gingen ze actief in groei, de zweep klampte zich vast aan de takken van de appel en sloop snel naar boven. Een soort bleek bij de appelboom grappig: op een boomtak, door één, hangen appels en komkommers.
  Trouwens, komkommer zwepen, gegroeid op een appelboom, deden niets, tot het einde van augustus bleven ze bloeien en gezonde vruchten binden. Dus de buurt van de twee culturen was zeer succesvol!

  Antwoorden
 4. Elena SHCHERBININA, p. Aleksandrovskoe, Stavropol Territory

  Oogst duo
  Er is niet zoveel land op onze boerderij, maar ik wil meer verschillende groenten planten. Dus je moet een beetje bedriegen. Ik herinnerde me hoe boeren vroeger, en ook mijn ouders, maïs en komkommers plantten. Vorig jaar plantte ik maïs in de tuin en toen de zaailingen verschenen, stak ik de komkommers ernaast. De buren keken ernaar met een grijns toen ze hem plantten, en met verbazing toen ik aan het oogsten was - zowel maïs als komkommers.
  Scores van komkommers verpakt netjes een maïskolfstam, en zij dankzij het water geven, nodig voor komkommers, is boven menselijke groei uitgegroeid. We lassen en wieden haar cob van was rijpheid, en de komkommers werden geoogst tot de eerste nachtvorst.
  Met maïs zijn nog steeds vrienden die bonen opwinden, bonen. We schieten prachtige oogst!

  Antwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.